Ajankohtaista

15.8.2017
Naisille suunnatulle Goddess -matkalle lähdetään rentoutumaan ja nauttimaan Thaimaan auringosta
» LUE LISÄÄ
19.7.2017
Golfarien uusi suosikkikohde viikonloppumatkoille - Koe ihastuttava Slovenia
» LUE LISÄÄ
20.6.2017
Lumoava Argentiina - Kulttuuria, Ruokaa, Viiniä, Tangoa, Golfia ja paljon muuta..
» LUE LISÄÄ
7.6.2017
Eksoottinen uutuus matkatarjontaan - koe ainutlaatuinen Japani
» LUE LISÄÄ
Lumoava Argentiina - Kulttuuria, Ruokaa, Viiniä, Tangoa, Golfia ja paljon muuta..

Keväällä 2018 Golfresepti suuntaa ryhmämatkalle luomoavaan Argentiinaan!

Tämä matka on täydellinen sekoitus golfia, kulttuuria, ruokaa, viiniä ja Argentiinaan tutustumista.


Tällä 13 vuorokauden matkalla on kolme etappia joilla pelataan 6 kierrosta golfia Argentiinan huippukentillä.


Matka alkaa Buenos Airesista jossa yövytään neljä yötä tasokkaassa Amerian hotellissa.

Buenos Airesissa pelataan kaksi kierrosta golfia ja tutustutaan tähän kauniiseen kaupunkiin laadukasta illallista ja tango tuntia unohtamatta.

Buenos Aires on Argentiinan pääkaupunki ja samalla maan suurin kaupunki. Buenos Aires tarkoittaa suomeksi `hyvät ilmat`. Kaupunki on täynnä kansainvälistä tunnelmaa ja väriä ja kutsutaan myös latinalaisen Amerikan Pariisiksi.

 

La Boca on yksi kaupungin eurooppalaishenkisistä kaupunginosista jossa italialainen kulttuuri värikkäine pelitaloineen ja nostalgisine baareineen, kahviloineen ja ravintoloineen tulee vahvasti esiin. Yksi alueen vetonauloista on La Boca -jalkapallojoukkue jossa itse Diego Maradona on pelannut ja valmentanut.

 

San Telmo on taas monesti ontoon Greenwichiin verrattu kaupunginosa joka lukeutuu Buenos Airesin kauneimpiin ja vanhimpiin kaupunginosiin. Tähän historialliseen alueeseen kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa.

Paikalliseen elämäntyyliin voi käyäd tutustumassa Parque Lezaman -puistossa. Puiston penkit täyttää arkisin shakinpelaajat ja argentiinalaista mateteetä nauttivat herrasmiehet ja pariskunnat kun taas viikonloppuisin puistossa pidetään suuret käytetyn tavaran markkinat.


Juhliminen on latinoissa verissä, ja se näkyy. Iltaisin kaupungin kynttilöiden valaisemista ravintoloista ja baareista jotka ovat useasti auki jopa vuorokauden ympäri.


Jokaisen Buenos Airesissa vierailevan kannattaa ehdottomasti kokeilla tai vähintään mennä ihailemaan paikallista tangoa. Tango on täynnä draamaa ja tulisia tunteita johon monen mielestä kulminoituu argentiinalaisten luonne. Kaupungista löytyy satoja tangokouluja jonka lisäksi tanssiin saattaa törmätä jopa keskellä katua – ei ole lainkaan epätavallista että paikalliset ryhtyvät spontaanisti tanssimaan!

 

Buenos Aires on myös hyvä ostoskaupunki. Hintataso on yleisesti edullinen lukemattomissa kaupoissa, ostoskeskuksissa ja markkinoilla.

 


Matkan seuraavalla etapilla lennetään uskomattoman upealle Pohjois-Patagonian alueen järvelle joka sijaitsee aivan Andien juurilla. Pohjois-Patagonian kauniit vuoristojärvet, vehreät metsät ja raikas ilma irrottavat ajatukset taatusti arjesta. Täällä saa rentoutua ja pelata golfia Jack Nicklauksen ja Greg Normanin suunnittelemilla kentillä.


Viimeinen etappi on Bariloche, jonne matkataan 7 järven reitin kautta ja on yksi suosituimmista ja upeimmista nähtävyyksistä Argentiinan Patagoniassa. Barilochen syvänsinisten järvien ja vuorien keskellä pelataan Llao Llaon upea golfkenttä. Barilochessa on aikaa tutustua kaupunkiin ja lähdetän yhdessä veneretkelle kansallispuistoon jossa pääsee nauttimaan alueen ainutlaatuisesta ja historiallisesta luonnosta ja maisemista. Barilochesta itään sijaitsee Valdésin niemimaa jota pidetään yhtenä maailman monipuolisimmista luontokohteista. Täällä voit törmäta pingviini-, merileijona- ja merinorsulaumoihin valtavia valaita unohtamatta. Valaat tulevat niemimaalle kasvattamaan poikasiaan ja täältä onkin ainutlaatuiset reissukuvat taattu.


 Lue lisää Golfreseptin Argentiinan matkasta tästä: http://golfresepti.fi/matkat/?p=matka&tarjous=3394

 
Golfresepti Travel
Laivurinkatu 41
00150 Helsinki

Toimisto 010 581 6777
info@golfresepti.fi
Rekisteriseloste
Golfresepti - ainutlaatuisia golfelämyksiä ja tapahtumia vuodesta 1991