Ajankohtaista

15.8.2017
Naisille suunnatulle Goddess -matkalle lähdetään rentoutumaan ja nauttimaan Thaimaan auringosta
» LUE LISÄÄ
19.7.2017
Golfarien uusi suosikkikohde viikonloppumatkoille - Koe ihastuttava Slovenia
» LUE LISÄÄ
20.6.2017
Lumoava Argentiina - Kulttuuria, Ruokaa, Viiniä, Tangoa, Golfia ja paljon muuta..
» LUE LISÄÄ
7.6.2017
Eksoottinen uutuus matkatarjontaan - koe ainutlaatuinen Japani
» LUE LISÄÄ
Naisille suunnatulle Goddess -matkalle lähdetään rentoutumaan ja nauttimaan Thaimaan auringosta


GoGolf Goddess huipentuu marraskuussa upeaan naisten golfmatkaan. Tämä reissu yhdistää golfin, hyvinvoinnin ja upeat golfin jumalattaret. Golfia Hua Hinin parhailla kentillä, joogaa hiekkarannoilla, auringosta nauttimista uima-altaalla, hyvää ruokaa ja kylmiä juomia. Tältä lomalta tullaan takaisin rentoutunempina kuin koskaan.

Hua Hin sijaitsee Thaimaan Siaminlahden länsirannikolla noin 193 km Bangkokista etelään. Hua Hin on yksi Thaimaan vanhimmista rantalomakohteista ja tunnetaan myös Thaimaan kuninkaallisten lomanviettopaikkana. Hua Hin on tunnettu ystävällisistä asukkaistaan ja monipuolisesta sekä kauniista kaupungistaan. Kaupunki huokuu tyylikkäästä rantakaupungin tunnelmaa, historiallisia nähtävyyksiä, upeita hotelleja ja tunnelmallisia ravintoloita. Hua Hin on myös yksi maailman parhaista matkakohteista golfareille.

Thaimaassa auringonlaskut ovat kaunista katseltavaa
Thaimaassa auringonlaskut ovat kaunista katseltavaa
GoGolf Goddess matkalla majoitutaan upeaan viiden tähden Evason Hua Hin -hotelliin. Evason sijaitsee kauniilla alueella ja on täydellinen paikka rentoutumiseen. Evason on osa Six Senses hotelliketjua ja hotellissa noudatetaan Six Senses filosofiaa. Hotelli on suunniteltu ympäristöystävällisesti ja noudattaa luonnonmukaisia perjaatteita tasokkuudestaan tinkimättä.

Hotellista löytyy kuvankaunis infinity-uima-allas sekä korkeatasoinen ravintola. Urheilun ystäville hotellilta löytyy tennistä, vesiurheilua ja kuntosali. Lisäksi hotellilta lähtee luontopolkuja jotka tarjoavat upeita maisemia. Evansonin The Earth Spa tarjoaa korkeatasoisia luonnonmukaisia hoitoja sekä rentouttavaa joogaa ja meditaatiota.

 

Matkalla pelataan neljä kierrosta golfia Thaimaan huippukentillä, Black Mountain, Banyan Golf Club, Palm Hills ja Sea Pines. 

Hua Hinin kentistä tunnetuin on Black Mountain, jossa on pelattu useita Asian Tourin osakilpailuja. Black Mountainin väylistä löytyy paljon korkeuseroja ja griinit ovat aina nopeat ja täydellisessä kunnossa. Kenttä tarjoaa haasteita kaikentasoisille pelaajille. Black Mountain on myös Mikko Ilosen kotikenttä.

Banyan Golf Clubin kenttä on suunniteltu kauniisti luonnonmukaiseksi, väylille on jätetty luonnolliset maaston kallistukset ja puita on pyritty kaatamaan mahdollisimman vähän. Banyan kenttä on erittäin kaunis, mutta myös haastava kenttä. Upean klubitalon terassilla voi pelipäivän jälkeen ihastella kaunista auringonlaskua.

 

 Palm Hills on alueen kentistä leppoisin. Kenttä on helppo kävellä ja on aina erinomaisessa kunnossa. Palm Hills on monien turistien suosikkikenttä Hua Hinissa.

Sea Pine on Thaimaan armeijan omistuksessa oleva kenttä joka sijaitsee kalliilla rantatontilla armeijan alueella. Kenttä on silti kaikille avoin. Sea Pine on alueen kentistä uusin. Kenttä on silti noussut alueen kärkikenttien joukkoon nopeasti. Kenttä sijaitsee aivan rannalla ja osa väylistä aivan hiekkarannan vieressä.

Goddessin matkoilla ja tapahtumissa nauretaan yhdessä, tutustutaan uusiin ihmisiin, golfataan, rentoudutaan ja voidaan hyvin. Tältä matkalta tullaan kotiin voimaantuneena ja raikkaina. 

Varaa paikkasi tästä: http://golfresepti.fi/matkat/?p=matka&tarjous=3365

Kiinnostuitko kohteesta? Thaimaan Hua Hiniin tehdään talven aikana myös useita muita sekä omatoimi, että ryhmämatkoja. Katso kaikki Thaimaan matkat tästä: http://golfresepti.fi/matkat/index.asp?maa=206&kuukausi=&kesto=&teema=&vapaahaku=Kirjoita+avoin+hakusana...&Submit2=%A0


 
Golfresepti Travel
Laivurinkatu 41
00150 Helsinki

Toimisto 010 581 6777
info@golfresepti.fi
Rekisteriseloste
Golfresepti - ainutlaatuisia golfelämyksiä ja tapahtumia vuodesta 1991