Golfresepti

Golfresepti Travel
Laivurinkatu 41
00150 Helsinki
puhelin 010 581 6777
s-posti: info(at)golfresepti.fi

Member of International Association of Golf Tour Operators
www.iagto.com

Valvova viranomainen:
Kuluttajavirasto
PL 5, 00531 Helsinki
puh. 09-77261
www.kuluttajavirasto.fi
www.valmismatka.fi
Kuluttajaviraston rekisteritunnus:
3557/07/MjMv
Varmista matkatoimiston luotettavuus matkatoimistorekisteristä
Ennen valmismatkan ostamista kannattaa aina tarkistaa, että matkatoimisto löytyy Kuluttajaviraston ylläpitämästä matkatoimistorekisteristä.
GOLFRESEPTI, SINCE 1991

Golfresepti on vuonna 1991 perustettu suomalainen golfalan yritys, jonka ammattitaitoinen henkilökunta ja kokeneet asiantuntijat tekevät jokaisesta golfelämyksestäsi ainutlaatuisen. 

Yli 20-vuotinen toiminta golfalalla ja laaja verkostomme mahdollistaa yksilöllisten ja laadukkaasti räätälöityjen golfmatkojen toteuttamisen.

Golfresepti tuottaa ja toteuttaa ainutlaatuisia golfmatkoja, räätälöi ja järjestää yritys- ja golftapahtumia, mm. Golfmessut Helsingin Messukeskuksessa ja The Erkko Trophyn Am-Am -kisajärjestelyt.
 
Golfresepti on aktiivisesti mukana 55+ -toiminnassa, joka on Golfliiton terveysliikuntahanke. Hankkeen tavoitteena on kannustaa eläkkeelle siirtyviä ja jo eläkkeellä olevia suomalaisia hauskan ja terveellisen lajin pariin.
 
Golf 55+ -hanke kannustaa, innostaa ja auttaa uusia sekä jo harrastavia pelaajia kohti terveellistä ja nautinnollista elämää. Toimintaan liittyy oleellisesti laadukkaat ja hauskat golfmatkat, jotka Golfresepti järjestää.

Golfresepti ylläpitää myös Suomen virallista Hole in One -klubia. Tämä on klubi, johon paikka pitää ansaita. Oletko sinä tehnyt holaria? Mikäli olet, ilmoittaudu klubiin ja pääset mukaan ainutlaatuiseen golfyhteisöön. Jäsenyyden myötä saat mm. henkilökohtaisen HIO-diplomin, jonka allekirjoittajana toimii klubimme kunniajäsen Mikko Ilonen. Lue lisää www.holeinoneclub.com.
 
Haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisia elämyksiä golfin parissa nyt ja tulevaisuudessa. Kysy lisää nettisivustomme Palaute-lomakkeen kautta tai soita palvelunumeroomme 040 722 7227.
 
Nähdään kentällä!
 
Golfresepti on Kuluttajaviraston hyväksymä matkanjärjestäjä (KuVi3557/07/MjMv), Suomen Golfliiton virallinen yhteistyökumppani sekä kansainvälisen golfmatkanjärjestäjäjärjestön - IAGTO - pitkäaikainen jäsen. 
 
 
Golfresepti Travel
Laivurinkatu 41
00150 Helsinki

Toimisto 010 581 6777
info@golfresepti.fi
Rekisteriseloste
Golfresepti - ainutlaatuisia golfelämyksiä ja tapahtumia vuodesta 1991