Varaustilanne: Täynnä

1495€
 

Lisätiedot

Lähtöpvm: 20.10.2017
Paluupvm: 26.10.2017
Kesto: 6 vrk
Kentät: Neljä kierrosta golfia: - Bogogno Golf, Conte Course x 2 - Bogogno Golf, Bonora Course x 2
Majoitus: Bogogno Golf Resort ****
Ehdot:
matkan erityisehdot
yleiset matkaehdot

Bogogno, Piemonte, Italia

GOLF, WINE & DINE

Lähde mukaan Golfreseptin golfmatkalle upeaan Pohjois-Italiaan. Matka toteutetaan Golf, Wine & Dine -hengessä, jossa pelataan ja pidetään hauskaa samanhenkisessä porukassa.

Hyvällä ohjelmalla ja sisällöllä maustettu golfviikko, jossa matkan perusaineita ovat laadukas golf, viini ja ruoka. Matkan golfhotellina ja tukikohtana toimii Piemonten maakunnassa sijaitseva Circolo Golf Bogogno ja Bogognon kaksi omaa, Italian Top 10 -listaan kuuluvaa, Robert von Haggen suunnittelemaa kenttää.

Unohtumattomia elämyksiä Piemonten maisemissa

Piemonten maakunta sijaitsee Italian koillisosassa Aostan laakson eteläpuolella, kiinni Sveitsin ja Ranskan rajassa. Itäpuolella levittäytyy Lombardia ja eteläpuolella Liguarian maakunta.

Kulinaristille ja golfarille Piemonte on paratiisi. Alueen omiin herkkuihin kuuluvat tryffelit ja muut sienet, bagna caoda (valmistetaan valkosipulista, anjoviksesta ja oliiviöljystä) sekä erinomaiset viinit ja juustot. Piemonte on eittämättä yksi Italian parhaista viinialueista. Pieni Barolon kylä Langhessa on kuuluisa samannimisestä punaviinistä, joka luokitellaan Italian parhaisiin. Barolon lisäksi tunnetuimpia viinejä ovat Barbera, Barbaresco, Dolcetto, Grignolino, Gattinara, Sizzano ja Ghemme. Hyvän seuran, ruoan, viinin ja golfin ystävälle matka on todellinen elämys.

Illalliset ja viiniohjelma pähkinänkuoressa:
- Kaksi illallista viineineen Bogognon klubitalolla
- Illallinen viineineen ja Wine Tasting, Ristorante Olympia
- Wine Tasting golfklubin alueella sijaitsevalla Ca´Nova –viinitilalla
Matkaan sisältyy
Hintaan sisältyy majoitus viihtyisässä Bogogno Golf -hotellissa, neljä kierrosta golfia Bogogno Golfin kentillä (Bonora Course & Conte Course), aamiaiset, kolme yhteistä illallista viineineen, viininmaistajaiset alan asiantuntijan johdolla, Finnair-lennot Helsinki-Milano-Helsinki, lentokenttäkuljetukset, majoitus kahden hengen huoneissa, viikon golfohjelma sekä matkanvetäjän palvelut. Lisämaksusta kahden hengen huone yhdelle 200 eur. Lisämaksusta bäginkuljetus lennoilla 50 euroa. Palvelumaksu 22 eur/varaus.

meno AY 793 Helsinki-Malpensa 20.10. klo 08:00-10:05
paluu AY 794 Malpensa-Helsinki 26.10. klo 11:25-15:25
»Takaisin edelliselle sivulle
 
Golfresepti Travel
Laivurinkatu 41
00150 Helsinki

Toimisto 010 581 6777
info@golfresepti.fi
Rekisteriseloste
Golfresepti - ainutlaatuisia golfelämyksiä ja tapahtumia vuodesta 1991