Varaustilanne: Vielä mahtuu

alk. 1090
 

Lisätiedot

Lähtöpvm: Lähdöt 1. lokakuuta alkaen
Paluupvm: 30.4. asti
Kesto: 21 vrk
Kentät: Rajoittamaton golf Gramacho Golf Course ja Vale da Pinta Course, jotka sijaitsevat hotellin alueella. Lisäksi golfia Silves Golf, Alto Golf tai Vila Sol Golf Courses
Majoitus: Pestana Carvoeiro ****
Ehdot:
matkan erityisehdot
yleiset matkaehdot

Carvoeiro, Portugali

LONG STAY - 21 VRK

Talven tarjous Pestana Carvoeiro! Lähde Long Stay golflomalle Portugalin nauttimaan hyvistä kentistä ja kauniista maisemista.

Matkan resort sijaitsee noin kolme tuntia Lissabonista etelään ja noin tunnin päässä Farosta. Hotellin alueella sijaitsevat kentät ja hotellin palvelut tekevät Pastana Carvoeirosta ihanteellisen golflomakohteen. Alueen monet kentät tuovat vaihtelevuutta pidemmällekin lomalle!

Talvea voi lyhentää ja golfkautta pidentää viettämällä sen miellyttävimmissä lämpötiloissa ja valossa. Pitkät matkat toteutetaan toivomaasi ajankohtaan ja matkan kestot parista viikosta useisiin kuukausiin.
Matkaan sisältyy
Matkaan sisältyy 21 yön majoitus Pestana Carvoeiro 1 makuuhuoneen huoneistossa ja rajoittamaton golf resortin kentillä sekä golfkierrokset lähialueen kentillä. Huoneistot ovat hyvin varusteltuja (keittiö + olohuone) ja niissä on oma parveke.

Mahdollisuus varata kahden tai kolmen makuuhuoneen huoneistoja. Hinnat pyydettäessä. Tämä golfpaketti on omatoimimatka, ei opaspalveluja kohteessa.

Lisämaksusta Golfresepti voi järjestää kohteessa:
- lennot ja lentokenttäkuljetukset
- vuokra-auto
- aamiaiset ja puolihoito
»Takaisin edelliselle sivulle
 
Golfresepti Travel
Laivurinkatu 41
00150 Helsinki

Toimisto 010 581 6777
info@golfresepti.fi
Rekisteriseloste
Golfresepti - ainutlaatuisia golfelämyksiä ja tapahtumia vuodesta 1991