Varaustilanne: Vielä mahtuu

1665€
 

Lisätiedot

Lähtöpvm: 10.2.2018
Paluupvm: 17.2.2018
Kesto: 7 vrk
Kentät: Viisi kierrosta golfia: - 3 x Palmeraie Golf - 1 x Palmgolf Ourika - 1 x Al Maaden Golf
Majoitus: Hôtel du Golf *****
Ehdot:
matkan erityisehdot
yleiset matkaehdot

Marrakech, Marokko

MARRAKECH GOLF BY ANTTI & RIKU

Tervetuloa mukaan golfmatkalle eksoottiseen Marrakechiin Antti Vaalaksen ja Riku Soravuon johdolla.

Luvassa on golfia kolmella kauniilla Atlas-vuorten koristamalla kentällä. Palmeraie Golfissa tasaiset väylät tarjoavat leppoisaa lomagolfia Jbilettes- (reiät 1-9) ja Atlas- (reiät 10-18) osuuksilla. Palmgolf Ourikan ovat suunnitelleet kanadalaiset Neil Haworth ja Stéphane Talbot ja kenttä on avattu yleisölle vuonna 2015. Kentälle tunnusomaista ovat suuret griinit joita ympäröi hiekkainen wasteland-alue. Matkalla pelataan myös vuonna 2010 avattu Al Maaden, jonka maltillisesti muotoillulta kentältä avautuu kaunis maisema Atlas-vuorille. Väylien 5, 6, 12 ja 18 tunnelma on kuin Marokkolaisesta puutarhasta joita koristavat jännittävän muotoiset vesielementit.

Majoitus:
Hotelli Hôtel du Golf sijaitsee Palmeraie golfkentän vieressä noin 10 min päässä Marrakeshin keskustasta. Modernisti sisustetuissa huoneissa sekä viihtyisässä hotellin piha-alueen puutarhassa voi viettää aikaa pelipäivän jälkeen rentoutuen. Hotellissa on myös sisä- ja ulkouima-allas, poreamme sekä spa.

Marrakech:
Kohde tarjoaa golfarille pelaamisen lisäksi nähtävää päivisin värikkäissä toripaikoissa soukissa ja illalla kauniisti valaistuilla kaduilla. Marrakechin suosituimmat nähtävyydet ovat pääaukio Djemaa el-Fna sekä Koutoubia-moskeija jonka 70 metrinen minareetti kohoaa lähellä pääaukiota. Marokko tunnetaan maukkaista pataruuistaan sekä runsaasta tee- sekä maustevalikoimista. Mausteet ovat myös suosittu lomatuliainen Marokossa vierailleilta.
Matkaan sisältyy
Norwegian lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, puolihoito (aamiainen ja illallinen hotellissa), viisi kierrosta golfia (golfkärryt Palmeraie-kentällä, golfauto Palmgolf Ourika-kentällä), tarvittavat golfkenttäkuljetukset hotellin ja golfkentän välillä, rangepallot opetuksien aikana, Antin ja Rikun matkajohtaja- & golfpalvelut matkan aikana.

Lisämaksusta kahden hengen huone yhdelle 175 euroa. Golfbäginkuljetus Norwegianin lennoilla 80 euroa. Matkavaraukseen lisätään 22 euron palvelumaksu/varaus.

Lentoaikataulu:
Meno la 10.2. D8760 Helsinki-Marrakech klo 11:30-15:00
Paluu la 17.2. D8761 Marrakech-Helsinki klo 16:00-23:30
»Takaisin edelliselle sivulle
 
Golfresepti Travel
Laivurinkatu 41
00150 Helsinki

Toimisto 010 581 6777
info@golfresepti.fi
Rekisteriseloste
Golfresepti - ainutlaatuisia golfelämyksiä ja tapahtumia vuodesta 1991