GOLFKOHTEENA

Andalusia

Suomalaisten suosikkikohde vuodesta toiseen

Andalusian alue on vuodesta toiseen suomalaisten golfaajien kuin myös lomamatkaajien suosikkikohde. Syinä tähän ovat toki alueen vahva tunnettuus, suorien lentojen hyvä saatavuus, lukuisat majoitusvaihtoehdot, vaihtelevat golfkentät, joista löytyy vaihtoehtoja joka makuun, aktiviteetit, viehättävät kaupungit, yöelämä ja ennen kaikkea edullinen hintataso.

Golfreseptin matkakohteet Andaluciaan tulossa myyntiin, kysy lisää sähköpostitse

 

Tässä Andalusian alueen TOP 3 -kohteet:

Lisätietoa – Costa De La Luz

Lisätietoa – Costa De La Luz

Costa De La Luz käsittää Gibraltarin ja Portugalin välissä olevan rannikon, sekä Cadizin alueen Gibraltarilta Malagan suuntaan. Kohteiden saavutettavuus Malagan tai Faron lentokentiltä on sitä luokkaa, että näihin kohteisiin matkataan yleensä vähintään viikoksi, yleensä jopa kuukaudeksi.

Costa Del Sol eli Espanjan aurinkorannikko on suomalaisten rakastama lomakohde ja talvehtimispaikka. Golfarin on helppo löytää alueelta sopiva majoituskohde niin muutaman vuorokauden pikapyrähdykselle kuin myös useamman viikon tai jopa kuukauden rentouttavalle lomamatkalle.

Almerian alue soveltuu erityisesti long stay matkailuun. Tämä säävarma ja miellyttävä kohde tarjoaa myös upeat puitteet treenimatkoille. 

Suosittelemme