<-- Custom marketing script -->

Hua Hin Golf Toursin Juha-Matti tarjoaa suomalaista palvelua Thaimaassa

Thaimaan golfparatiisissa Hua Hinissä pelit ja maapalvelut voi varata suomeksi. Hua Hin Golf Toursilla työskentelevä Juha-Matti Vuorinen viettää talvet Thaimaassa ja pitää huolen suomalaisgolfareista Hua Hinissä.

 

HUA HIN GOLF TOURS tarjoaa Thaimaassa pelaajille golfpaketteja. Yrityksen palvelussa työskentelee suomalainen Juha-Matti Vuorinen. Hua Hin Golf Tours järjestää golfareille pelejä, kuljetuksia ja majoituksia.

Vuorinen on ainoa ammattitoimija, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia suomenkielisiä golfpalveluita matkailijoille.

”Juhis” viettää kesät Suomessa Rauman alueella opettaen golfia eri-ikäisille Nakkila Golfissa, Rauma Golfissa ja Alastaro Golfissa. Syksyisin hän nousee lentokoneeseen ja lentää talveksi Thaimaahan.

MONITOIMIMIES opettaa Hua Hinissä päivisin golfia ja buukkailee iltaisin tiiaikoja suomalaisille vieraille. Juhiksen kautta voi varata myös golfopetusta ja -tapahtumia.

Vuosittain monta sataa suomalaista golfaria pelaa Thaimaassa Juha-Matin ja Hua Hin Golf Toursin järjestämillä peleillä. GoGolfin Goddess-matkankin maapalvelut hoitaa Juha-Matti, ja hän tarjoaa myös opetusta aloitteleville golfareille viikon aikana.

Juha-Matin tavoittaa helposti puhelimitse ja Facebookista, ja mies on aktiivinen kaikissa sosiaalisen median kanavissa. Golfkierroksia voi siis buukata mitä tahansa kanavaa käyttäen.

Golf Thaimaassa on ihan oma luksuslajinsa. Kentät ovat toinen toistaan upeampia, ilmasto on lämmin ja caddiet hemmottelevat golfareita jokaisella kierroksella. Thaimaassa golf ei ole halpaa, mutta rahoilleen saa vastinetta.

Golfpaketteihin sisältyvät kuljetukset kentille, green feet ja caddie-maksut. Hua Hinin parhaalla kentällä kierros kaikkineen maksaa noin 100 euroa. Thaimaassa hintataso on Suomeen verrattuna muuten edullinen, joten pienelläkin budjetilla pääsee kivalle golfreissulle.

Mitä muuta kuin golfia?

Hua Hin sijaitsee meren rannalla, joten auringosta ja vesiaktiviteeteista pääsee nauttimaan golfin välipäivinä. Night market ja ostoskeskus tarjoavat hyviä ostosmahdollisuuksia, mutta shoppailijoiden kannattaa viettää lisäksi pari päivää Bangkokissa.

Hua Hinin kaupunki on perheystävällinen ja tunnettu siitä, että juhliminen ei ole siellä pääosassa. Biletystä kaipaavien kannattaa viettää ilta Bangkokissa. Välimatka Bangkokin ja Hua Hinin välillä on noin 200 kilometriä, loman alkuun tai loppuun on siis helppo yhdistää parin päivän kaupunkiloma.