<-- Custom marketing script -->

GoGolf Big Bang #9 goes to Almeria 29.3.-5.4.2020!

GoGolf Big Bang #9 goes to Almeria!
Spektaakkelin näyttämönä toimivat upea merenrantahotelli Barcelo Gabo de Gata
ja hotellin vieressä sijaitseva Alboran Golf.
Matkan hinta 1195€
GoGolfarin ja ennakkovaraajan etuhinta 995€/hlö
(ennakkovaraajan etuhinta voimassa 30.11.2019 asti)
Matkan sisältö:
-Norwegianin suorat lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
ja 2 x kirjattavan matkatavaralaukun ruumaan
– Lentokenttäkuljetukset
– Majoitus Barcelo Gabo de Gata kahden hengen Superior huoneessa
– Puolihoito (buffeet aamiainen ja buffeet päivällinen)
– Unlimited Golf neljänä päivänä ja viidentenä päätöskilpailu 18 reikää Alboran Golfissa, kävelymatkan päässä hotellista
– Golfreseptin/GoGolfin matkanjohtajapalvelut
Lisämaksusta:
– Bägikuljetus 80€
– Yhden hengen huonelisä 155€/ 7vrk
– Lisäkierros golfia Playa Serenassa 70€ sis. kuljetuksen
Lentoaikataulu:

29.3.2020 

Helsinki (HEL) – Alicante (ALC)

11:55 – 15:20

Flight D85421

Alicante (ALC) – Helsinki (HEL)

5.4.2020

06:00 – 11:15

Flight D85420

 

Lennot ovat Norwegian lentoyhtiön suorat lennot Alicanteen. Lennon hinta sisältää matkatavaralaukun 2x20kg sekä käsimatkatavaran. Golfbägi lisämaksusta. Golfbägi ei voi olla normaali lennon hintaan sisältyvä matkatavara.

Tietoa kohteesta
Kevään 2020 GoGolf Big Bang matkan elegantti merenrantahotelli, Barcelo Gabo de Gata sijaitsee Almeriassa, Gabo de Gatan luonnonpuiston vieressä.
Almeria sijoittuu Espanjan etelärannikolla Alicanten ja Malagan väliin. Almeria on lämmintä ja säävarmaa aluetta, joka toimii kesäisin myös usean espanjalaisen lomanvietto alueena upeiden rantojensa ja myös laadukkaan gastronomian ansiosta. Almeria on nimetty myös Espanjan gastronomian pääkaupungiksi.
Hotellissa nautimme tilavista huoneista, puolihoidosta, johon sisältyy kattava ja maukas buffeet aamainen sekä buffeet päivällinen ruokajuomineen, useista uima-altaista hotellin terassilla, joista yksi on lämmitetty, spasta, golfareille varta vasten rakennetusta loungesta, kävelyistä rannalla auringon laskiessa ja lyhyestä kävelymatkasta Alboran Golfiin, joka sijaitsee aivan hotellin edustalla.
Hotellissa on maksuton wifi ja vaihtelevaa ohjelmatarjontaa hotellin asiakkaille. Tässä hotellissa viihdyt helposti vaikka kuukauden.
Alboran Golf (18 reikää, Par 72, 6 278 m) sijaitsee 15 minuutin (n. 1km) kävelymatkan päässä Barcelo Gabo de Gatan hotellista.
Kentän on rakentanut ja suunnitellut Ramón Espinosa. Kenttä on Almerían kaupungin hallinnoima.
Suunnittelija on onnistuneesti luonut tärkeän tasapainon eri väylille pituuden, suunnan ja esteiden sijainnin suhteen. Alboran Golf tarjoaa miellyttävän golfkokemuksen haastavalla kentällä, jossa jokainen reikä testaa pelaajan. Strategisesti sijoitetut 66 bunkkeria pitävät pelaajan sopivalla tavalla valppaana ja hereillä.

Mikä Big Bang?

GoGolfin Big Bang on Suomen upein matkakonsepti: maailmanluokan golfkentät, huippu golfkohteet ja paras seura. Historiassaan jo yhdeksäs Big Bang suuntautuu upeaan Almeriaan!

Big Bang ei totuttuun tapaan ole mikään perusreissu, tarvitset vähän rennomman asenteen mukaan. Me lähdetään pitämään hauskaa, joten jätä sääntökirja kotiin. Tälle reissulle ei kannata lähteä jos vanne, pipo tai lippa kiristää.

Matkalla pelataan golfia, nautitaan hauskasta seurasta, upeista maisemista sekä hyvästä juomasta ja ruuasta.