GOLFKOHTEENA

Espanja

Espanja on golfarin paratiisi

Espanja on ollut suomalaisten golfmatkaajien suosikkikohde jo vuosikymmeniä. Espanjasta löydät kerta toisensa jälkeen uusia ulottuvuuksia ja golfelämyksiä tai halutessasi tuttua, turvallista ja toimivaa, voit palata samalle alueelle ja jopa samaan resortiin.
Espanjan vahvuuksiksi mainittakoon muun muassa, leuto ja golfille suotuisa ilmasto läpi vuoden, kauniit maisemat, hyvin hoidetut ja vehreät golfkentät, erinomainen gastronomia, runsas ja mielenkiintoinen kulttuuritarjonta, Välimeren aurinkoiset hiekkarannat ja espanjalainen rento elämänrytmi Nämä argumentit houkuttelevat monet golfaajat Espanjaan kerta toisensa jälkeen ja vieläpä usamman kerran vuodessa. Kasvussa on myös kuukauden mittaiset long stay matkat Espanjaan.

Tutustu kohteisiimme ja varaa seuraava matkasi Espanjaan.

Huokaise lopuksi tyytyväisenä: I need Spain!

Costa Blanca

Costa Blanca

Mallorca

Mallorca

Tulossa

Espanja

Aikaero Suomeen 1 tunti
Golfmatkojen sesonkikuukaudet Maalis-Touko, Loka - Marras
Budjettimatkaajalle sopivin kausi Joulu - Helmikuu

Golfarin tärkeimmät lentoyhteydet Suomesta

Malaga Finnair, Norwegian, Sas
Alicante Norwegian, FInnair
Barcelona Norwegian, Finnair

Hintataso

Ruoka ja juoma Edullista
Kuljetukset Manner-Euroopassa kalliita
Green feet ja golfpaketit Edullisia

Golfmatkat Espanjassa

Golfmatkailu keskittyy Manner-Espanjan Välimeren puoleiselle rannikolle. Tämän lisäksi Mallorca ja Kanarian saaret ovat erittäin suosittuja matkakohteita golfaajien keskuudessa. Suosituin alue on Andalucian alue Etelä-rannikolla ja erityisesti Costa del Solin rannikkoalue, jonka lukuisat golfkohteet ovat sopivan matkan päässä Malagan lentokentältä.
Murcian ja Valencian alueilla golfmatkailu Suomesta on lisääntynyt räjähdysmäisesti Alicanten suorien lentojen tultua markkinoille ja alati lisääntyessä.
Aurinkoinen Costa Blanca valittiin juuri IAGTO:n toimesta Euroopan parhaaksi golfkohteeksi vuonna 2017. Costa Blanca ja Costa Calida ovat Manner-Espanjan säävarminta aluetta.
Espanjan pohjoisella Välimeren rannikolla golfmatkaajia kutsuu Katalonian alue ja siellä erityisesti Costa Dauradadan ja Costa Bravan rannikoiden kohteet. Näihin kohteisiin pääsee sujuvasti lentämällä Barcelonaan. Alueen gastronomia houkuttelee monen nautiskelijan tai nälkäisen golfaajan juuri tälle alueelle.

Suosittelemme

Kaikki teeman matkat