Golfresepti on mukana GO EXPO golfmessuilla Helsingin messukeskuksessa 15.-17.3.2019. Osastomme on 6r70.

Messujen aukioloajat ja ohjelma Golfreseptin osastolla

 

Perjantai  15.3. klo 12–20

Ohjelmaa Golfreseptin osastolla! Kaukomatkainfo klo 18

*Japanin Mie Prefecture
*Best of South Africa

Japanin ja Etelä-Afrikan asiantuntija ja matkaoppaamme kertoo kohteista, vastaa kysymyksiin ja avaa kiertomatkan ohjelmaa.

Luvassa erikoistarjous kaukomatkainfoon saapuneille ja perjantaina golfmessuosastollamme Japanin tai Etelä-Afrikan kaukomatkoille varauksen tehneille!

Lauantai  16.3. klo 10–19

Sunnuntai  17.3.klo 10–17

Supersunnuntai tarjous 20:lle ensimmäiselle matkansa messuosastoltamme varanneelle! I LOVE GOLF -bägisuoja kaupan päälle!

Tapaa Golfreseptin toimiston väki;

 

 

Jenni Viinikka, Hanna-Kaisa ”Hanski” Sorjonen, Kristina Kirveskoski sekä Nicolas ”Nixu” Jenkins paikalla messuosastolla aamusta iltaan jokaisena messupäivänä.

 

Tapaa matkanjohtajiamme;

PGA Pro Tomi Tolsa (pe-su)
PGA Pro Jan Forsell

MJ Pekkis Allinen
MJ Antti Luukkanen
MJ Raimo Rautamaa
MJ Seppo Rantanen (pe-la)

Messutarjouksia 2019!

MUKANA OSASTOLLAMME SEURAAVAT KOHTEET:

Thracian Cliffs – Bulgaria

Gary Playerin suunnittelema Thracian Cliffs on Championship-tason areena, jonka upeat maisemat painuvat taatusti jokaisen sen kiertäneen mieleen.

Thracian Cliffs on kenttäbongarin pakollinen pysähdyspaikka, joka paikoitellen muistuttaa fantasiagolfia. Tiipaikkoja on kuusi, aloittelijoiden tiiboksista aina championship-tason lyöntipaikkoihin. Etuyhdeksikkö kulkee Mustanmeren kallion kielekkeiden reunoja hipoen ylös ja alas ja  takaysi pelataan klubille päin.

Tutustko kohteeseen nettisivuillamme: https://golfresepti.fi/bulgaria/

Kohteen omat nettisivut: https://www.thraciancliffs.com

Sirene Belek – Turkki

Belekistä on kasvanut golfareille todellinen paratiisi. Peräti 14 tasokasta golfkenttää sekä korkeatasoiset hotellit luovat huippuolosuhteet niin klubi- kuin ammattilaisgolfarille. Antalya Golfin yhteydessä sijaitseva korkealuokkainen hotelli Sirene Belek sekä sen spa- ja allasalueet ovat palveluiltaan kärkiluokkaa. Golfkentät ovat avoinna ympäri vuoden, mutta paras aika matkustaa on syys-kesäkuussa.

Tutustu kohteeseen: https://golfresepti.fi/turkki/

Kohteen omat nettisivut: http://belek.sirene.com.tr/go/home.html

La Finca, Costa Blanca – Espanja

La Finca on moderni ja viihtyisä viiden tähden hotelli aurinkoisella Costa Blancalla. Hotellin suurista lasi-ikkunoista avautuva maisema lumoaa golfmatkaajan ja kaunis ympäristö virittää rentoutuneeseen mielentilaan juuri sopivasti ennen golfkierrosta. La Fincan kenttä sijaitsee hotellin yhteydessä. Suojaisalla kentällä on maltilliset korkeuserot ja kenttä sopii monen tasoiselle pelaajalle. Vesiesteet tulevat peliin usella väylällä. Maisemat ovat vaihtelevat sillä kenttä kulkee kahdessa eri laaksossa. Miellyttävä pelikokemus!

Tutustu kohteeseen: https://golfresepti.fi/costa-blanca/

Kohteen omat nettisivut: https://www.lafincagolfresort.com/en/

Crete Golf, Kreeta – Kreikka

Kreikan eteläisimmässä osassa sijaitsevalta Kreetalta löytyy upea golfkenttä Crete Golf Club. Kreetan uskomattomat maisemat houkuttelevat luonnon rakastajia kaikkialta maailmasta vierailemaan saarella vuosittain. Tutustu saaren kristallinturkoosiin vesiin, auringon valaisemiin katuihin, kultaisiin hiekkarantoihin sekä aitoihin makuihin ja paikallisiin ruokiin.

 

Tutustu kohteeseen: https://golfresepti.fi/kreeta/

Kohteen omat nettisivut: http://www.cretegolfclub.com/the-course/