<-- Custom marketing script -->
 

Golfopettajamme

Me autamme sinua pelaamaan paremmin

Golfreseptin opetusmatkoilla kehityt eturivin suomalaisten golfammattilaisten kanssa.

Antti Vaalas aloitti golfin harrastamisen 70-luvun alussa, pelasi kilpaa korkealla tasolla 80-luvulla ja ryhtyi opettamaan ammatikseen vuonna 1990. Kytäjän ja GoGolfin head prona työskentelevä Antti tuntee lajin läpikotaisin, ja hän jakaa  asiantuntemustaan myös Viasatin major-lähetyksissä.

Jan Forsell kuuluu Suomen kokeneimpien golfvalmentajien kaartiin. ”Janne” päivittää osaamistaan jatkuvalla syötöllä, ja hänen vankasta ammattitaidostaan pääsevät nauttimaan Golfreseptin asiakkaiden lisäksi myös Pickala Golfin jäsenet. Forsell on uransa aikana ehtinyt valmentaa yli sataa maajoukkue- ja ammattilaispelaajaa!

Riku Soravuo on pidetty golfopettaja, joka voitti 90-luvulla useita Suomen mestaruuksia. Maailmalla mies on kuin kotonaan, sillä lapsena hän asui isänsä lähetystötyön vuoksi pitkään Etelä-Amerikassa. Reseptin kanssa Riku on tehnyt yhteistyötä 2000-luvun alusta alkaen. Nykyään hän opettaa golfia Nordcenterissä.

Timo Rauhala tunnetaan Mikko Ilosen valmentajana, jonka sydämen saa roihuamaan golf. Suomen kaikkien aikojen parhaan pelaajan lisäksi Timo valmentaa montaa muuta kovan luokan pelaajaa. Matkoillamme hän auttaa sinua nauttimaan pelistä ja kehittymään kohti omaa potentiaaliasi.

Tomi Tolsa aloitti golfin parikymppisenä ja kehittyi edustuspelaajaksi. Hän on pelannut Suomen väreissä muun muassa mid-ikäisten EM-kilpailussa. Tomi on kokenut matkanjohtaja, jolle matkailussa tärkeää on uusien kenttien näkeminen ja kokeminen. ”Ilon kautta pelkäämättä epäonnistumista”, kuuluu hänen mottonsa.