Golfopettajamme

Me autamme sinua pelaamaan paremmin

Golfreseptin opetusmatkoilla kehityt eturivin suomalaisten golfammattilaisten kanssa.

Antti Vaalas aloitti golfin harrastamisen 70-luvun alussa, pelasi kilpaa korkealla tasolla 80-luvulla ja ryhtyi opettamaan ammatikseen vuonna 1990. Kytäjän ja GoGolfin head prona työskentelevä Antti tuntee lajin läpikotaisin, ja hän jakaa  asiantuntemustaan myös Viasatin major-lähetyksissä.

Riku Soravuo on pidetty golfopettaja, joka voitti 90-luvulla useita Suomen mestaruuksia. Maailmalla mies on kuin kotonaan, sillä lapsena hän asui isänsä lähetystötyön vuoksi pitkään Etelä-Amerikassa. Reseptin kanssa Riku on tehnyt yhteistyötä 2000-luvun alusta alkaen. Nykyään hän opettaa golfia Nordcenterissä.

Tomi Tolsa aloitti golfin parikymppisenä ja kehittyi edustuspelaajaksi. Hän on pelannut Suomen väreissä muun muassa mid-ikäisten EM-kilpailussa. Tomi on kokenut matkanjohtaja, jolle matkailussa tärkeää on uusien kenttien näkeminen ja kokeminen. ”Ilon kautta pelkäämättä epäonnistumista”, kuuluu hänen mottonsa.

Timo Karvinen on toiminut maajoukkuevalmentajana neljässä eri maassa ja valmentaa muun muassa European Tour -pelaaja Sami Välimäkeä. Timo opettaa Espoon Golfseurassa ja talvisin Season Golfissa.

Reima Kaija on yksi Suomen tunnetuimmista golfvalmentajista. Suomen PGA:n valmentajien kategoriassa hänet on rankattu toiselle sijalle ja hänen opissaan on käynyt yli 30 0000 valmennettavaa aina vasta-alkajista huipputason ammattilaisiin. Reimalle on myönnetty myös elämänura palkinto Suomen golfin eteen tehdyn työn hyväksi ja hänellä on yli 30-vuoden kokemus valmentamisesta ja eri rooleista urheilun ja hyvinvoinnin parissa.

Juha Pentikäinen on tullut monelle golfarille tutuksi Nokia River Golfin Prona monen vuosien ajalta. Juha on rauhallinen, asiantunteva opettaja ja erikoisosaamisena hänellä on TrackMan analyysit ja TrackManin käyttö opetuksessa. Juha opettaa talvikaudella myös GolfSkyssa Kolmenkulmassa; Nokian, Tampereen ja Pirkkalan rajalla.