GOLFKOHTEENA

Katalonia

Kataloniaan lentää alle viidessä tunnissa

Katalonian pääkaupunki Barcelona on vetänyt suomalaismatkaajia puoleensa jo vuosia. Kataloniassa pääset nauttimaan kulttuurista, taiteesta, rannoista kulinaarisista nautinnoista sekä upeasta golfista. Myös ympärivuotiset lentoyhteydet ja leuto talvi-ilmasto vetävät ympärivuotisesti suomalaisia puoleensa. Kauniit maisemat sekä nautinnolliset ja hyväkuntoiset golfkentät tarjoavat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen kokonaisuuden koko perheelle. Long Stay -matkaajien keskuudessa Katalonia on kasvattanut suosiotaan.

Costa Bravan ja Costa Dauradan alueet muodostavat Barcelonan lisäksi golfarille hulppeat puitteet golfmatkailulle.

Tutustu kohteisiimme ja varaa seuraava matkasi Kataloniaan.
Nauti sinä golfista, me hoidamme loput!

Harvoin on mahdollista yhdistää suurkaupungin syke yhtä sulavasti golfiin kuin Barcelonassa. Useampia huippukenttiä on vain tunnin ajomatkan päässä keskustasta.

Costa Bravalta löydät PGA Catalunyan, Torremironan, Empordan ja Peraladan kaltaisia huippukenttiä ja -kohteita. Gironan kulinaristinen kaupunki täydentää upeasti kokonaisuutta. PGA Catalunyan European Tour Destination -kohteen kaksi kenttää ovat huippuluokan nautinto kaiken tasoisille golfareille. Gironasta löydät useita Michelin-tähdillä palkittuja ravintoloita.

Costa Daurada

Costa Daurada

Costa Dauradan alue koostuu seitsemästä huippukentästä. Luminen 45 reiän kokonaisuus on alueen suosituin. Bonmontin, Panoramican, Costra Doradan sekä Aiguisverdsin kentät täydentävät tarjontaa. Cambrilsin pikkukaupunki kantaa ylpeästi Katalonian ruokapääkaupungin titteliä. Alueelta löydät myös mm. Ferrarilandin sekä suuren vesipuiston

Suosittelemme