GOLFKOHTEENA

Kreeta

Golfmatkat Kreeta – Välimeren houkuttelevin golfkohde

Kreikan eteläisimmässä osassa sijaitsevalta Kreetalta löytyy upea golfkenttä Crete Golf Club. Kreetan uskomattomat maisemat houkuttelevat luonnon rakastajia kaikkialta maailmasta vierailemaan saarella vuosittain. Tutustu saaren kristallinturkoosiin vesiin, auringon valaisemiin katuihin, kultaisiin hiekkarantoihin sekä aitoihin makuihin ja paikallisiin ruokiin.

Hersonissoksen Crete Golf Club on 18-reikäinen golfkenttä, jonka suunnitteli arkkitehti Bob Hunt. Golfkenttä sijaitsee koskemattomalla, luonnonkauniilla alueella jota ympyröi kaunis vuoristo. Kenttä on uudistettu vuonna 2015 ja houkuttelee nyt golfareita ympäri maailman. Klubi sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Heraklionin kaupungista ja kansainväliseltä lentokentältä. Vastuttamattomaksi klubin tekee myös se, että se sijaitsee vain kolmen minuutin matkan päässä Kreetan upeimmista rannoista sekä Hersonissosin ylellisistä lomakohteista. Modernit mukavuudet, henkeäsalpaava kauneus ja Välimeren maisemat tekevät Crete Golf Clubista ainutlaatuisen ympärivuotisen golfkentän. Kreetan sääolosuhteet ovat golfarille täydelliset ympäri vuoden.

Kaupunki, joka ei koskaan nuku

Heraklionissa ei lopu vaihtoehdot, kun puhutaan yöelämästä. Kaupunki sykkii elämää aina aamun pikkutunneille asti, ja golfareille löytyy varmasti tekemistä myös golfkentän ulkopuolella.

Crete Golf Clubin klubitalo on ultramoderni kokonaisuus, jossa ystävällinen henkilökunta palvelee golfareja innolla. Hyvää ruoka, iso terassi ja upeat näkymät golfkentälle houkuttelevat paikalle myös ei-golfareita.

10 faktaa, jotka tekevät Crete Golf Clubista uniikin

  1. Kaikki reiät ovat erilaisia ja unohtumattomia omilla ominaisuuksillaan.
  2. Kenttä haastaa paremmankin pelaajan ja tarjoaa mielenkiintoa myös korkealla tasoituksella pelaaville.
  3. Kenttä on rakennettu ympäristöä kunnioittaen, ja sen toisella puolella näkyy kauniit merimaisemat ja toisella puolella maisemaa komistaa upea vuoristo.

4. Kosteustaso on alhainen ja sen yhdistelmä merituulen kanssa tekee säästä miellyttävän ympäri vuoden.

5. Alue on suojattu metsästykseltä, ja sieltä löytyy yrttejä, paikallisia kasvilajeja sekä kana- ja jänisperheitä.

6. Kohde keskittyy erinomaiseen palvelutasoon ja vieraanvaraisuuteen.

7. Remontteihin on tehty suuria investointeja

8. Kreeta on saari, jolla on yksi vanhimmista eurooppalaisista sivilisaatioista, hyvää ruokaa, kristallinkirkas merivesi, 300 aurinkoista päivää ja ei ollenkaan rikollisuusalueita.

9. Alueen lähistöltä löytyy kaksi viehättävää, vierailun arvoista kylää, Piskopiano ja Koutouloufari

10. Kreetan sää: Säätietoihin.

Kreeta

Aikaero Suomeen 0 tuntia
Golfmatkojen sesonkikuukaudet Maalis-marraskuu
Budjettimatkaajalle sopivin kausi Maaliskuu

Golfarin tärkeimmät lentoyhteydet Suomesta

Heraklion Finnair (huhti-lokakuu), Aegean (Ateenan kautta)

Hintataso

Ruoka ja juoma Edullista
Kuljetukset Normaalihintaista
Green feet ja golfpaketit Hinta-laatutaso hyvä

Kaikki teeman matkat