KOHDE

MALLORCA

ESPANJA

MALLORCA ON GOLFAAJAN PARATIISI!

LENTOAIKA HELSINGISTÄ MALLORCAAN KESTÄÄ 4 TUNTIA

PARAS AIKA MATKUSTAA GOLFLOMALLE MALLORCAAN ON KEVÄT JA SYKSY

Miksi kannattaa matkustaa Mallorcalle?

Lämmin ja monille suomalaisille auringonpalvojillekin tuttu Mallorca on golfaajan paratiisi. Vuodessa on 300 aurinkoista päivää ja välimerellinen sää on golfille suotuisa.
Golfkenttiä Mallorcalla on parikymmentä ja golfin lisäksi kauniit rannat ja luonto ovat näkemisen arvoiset. Iltaisin rantakadut ovat vilkkaita ja täynnä elämää, mutta rauhaa rakastaville löytyy laadukkaita resortteja, jossa voi nauttia etelän lämmöstä rauhassa.

Milloin kannattaa matkustaa?

 

Mallorcalla aurinko paistaa keskimäärin 300 päivää vuodesta ja golfkentät ovat auki vuoden ympäri. Vilkkaimmat ja golfille suotuisimmat ajankohdat ajoittuvat maaliskuusta kesäkuuhun ja syyskuusta lokakuuhun.

Toukokuu on suosittu aika matkustaa Mallorcalle ja siksi golfkierrokset kannattaakin varata 9-12 kuukautta etukäteen. Maaliskuussa taas hinnat ovat matalia ja kohteissa ei ole vielä ruuhkaa.

Keskikesän aurinkoiset säät ovat yleensä monille liian kuumia golfin pelaamiseen. Tällöin monilta golfkentiltä voi bongata green fee -tarjouksia ja ilmaisia työntökärryjä kierroksille.

Mitä muuta kuin golfia?

 

Mallorca on upea saari viinitiloineen ja rantoineen sekä paikallisine ruokaelämyksineen! Saarelle kannattaa tehdä tutkimusretkiä – turistikatujen ulkopuolella odottaa upea Mallorcan luonto, viinitilat, uneliaat pikkukylät ja hiljaiset rannat. Esimerkiksi vuokraamalla auton pääset tutustumaan Mallorcaan laajemmin.

High seasonin aikaan Mallorca kuhisee elämää – yöelämä on vilkasta ja paikalliset markkinat ovat hauskoja kokemuksia. Elämää riittää eikä tylsää varmasti ehdi tulemaan kenellekään.

Faktat

Sijainti Espanja, Baleaarit
Suurin kaupunki Palma
Kielet Katalaani, espanja
Asukasluku n. 900 tuhatta
Aikaero -1 h
Hintataso Suomeen verrattuna Edullinen

TOP-GOLFKENTÄT MALLORCALLA

Linkkejä klikkaamalla pääset golfkentän omille verkkosivuille.

Pula Golf

Alcanada Golf

Golf Son Gual

Suosittelemme

HAE INSPIRAATIOTA MATKALLE / GoGolf

Costa Blanca

Runsaasti golfkenttiä helposti saavutettavissa

La Finca

La Finca isännöi GoGolf Guide -kiertuetta