KOHDE

PUOLA

TASOKAS GOLFKOHDE SUOMALAISEEN MAKUUN

LENTOAIKA HELSINGISTÄ VARSOVAAN ON NOIN 1 H 40 MIN JA GDANSKIIN 2 H

GOLFKAUSI PUOLASSA ON YLEENSÄ VÄHINTÄÄN KUUKAUDEN PIDEMPI MOLEMMISTA PÄISTÄ

Miksi kannattaa matkustaa Puolaan?

Puola on suomalaisen makuun täydellinen golfkohde – laadukkaan tasokkaat resortit ovat suomalaisen makuun ylellisiä olematta kuitenkaan turhan hienostelevia. Saat nauttia ylellisyyksistä, ja kohteen edullisesta hintatasosta yllin kyllin.

Puola on erinomainen kohde myös porukassa matkustaville, kuten työporukoille, polttareille tai muuten vain hyvälle golfporukalle! Suomalaisomisteisessa Sand Valleyn golfresortissa on mahdollista majoittua 8-12 hengen laadukkaissa villoissa – yleensä porealtaalla tai uima-altaalla varustettuna.

Rauhaa rakastavat golfaajat ihastuvat maaseutupalatsi Sobienie Krowleskieen – 1800-luvulla rakennettu palatsi palvelee nykyään tasokkaana golfresortina.  Resort sijaitsee suojellun puiston reunalla tarjoten hyvät mahdollisuudet upean luonnon lomassa kuljeskeluun.

Milloin kannattaa matkustaa?

 

Varmin golfkausi Puolassa on noin saman mittainen kuin Suomessa, mutta kentät pysyvät auki reilusti pidempään kuin Suomessa ja aukeavat keväällä aikaisin.

Mitä muuta kuin golfia?

 

Voit yhdistää matkaasi helposti ripauksen kulttuuria, historiaa ja rantalomaa. Näitä kaikkia tarjoaa 3-kaupungin yhdistelmä; Sopot, Gdynia ja Gdansk. Et välttämättä huomaa siirtyväsi kaupungista toiseen, koska kaupungit ovat kuin yksi iso kaupunki. Historian havinaa sekä toukokuussa 2018 ovensa avannut uuden kauppakekuksen löydät Gdanskin keskustasta. Gdanskissa sijaitsee myös European Solidarity Center, ESC-museo, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen. Gdynian satama on yksi Puolan vilkkaimmista satamista ja Sopotissa vietät rentouttavan ranta- ja kylpyläpäivän hyvän ruuan kruunaamana.

Faktat

Sijainti Keski-Euroopan itäosassa Itämeren rannalla
Pääkaupunki Varsova
Kielet Puola
Asukasluku 38 miljoonaa
Aikaero -1 h
Hintataso Suomeen verrattuna Edullinen

Golfresepti tarjoaa golfmatkat Puolaan kahteen kohteeseen: Sobienie Królewskieen ja Sand Valleyyn

Sand Valley

Suomalaisomisteinen, Euroopan ysävällisimmällä palvelulla varusteltu golfresort palvelee erinomaisesti ryhmiä ja rentoja golfareita.

Sobienie Królewskie Golf & Country Club

Maalaismaisemien upea 1800-luvun palatsi on rauhan tyyssija – tasokas majoitus, laadukkaat golfkentät ja upea gastronomia takaa ylellisen, mutta kotoisan golfloman.

Sand Valley kartalla

Sobienie Krolewskie kartalla

Kaikki matkat – Puola

HAE INSPIRAATIOTA MATKALLE / GoGolf

Gorki Golf Club, Pietari

Pietari

Gorki Golf Club – kulttuuria ja kulinaristisia nautintoja sekä golfia

Argentiina, Andien golfkentat

Argentiina

Yli 200 golfkenttää henkeäsalpaavissa maisemissa Andien juurella

Lago Maggiore, Italia

Lago Maggiore

Parasta Italiaa – toinen toistaan viehättävämmät pikkukylät ympäröivät järveä