TEEMAT

GOGOLF-MATKAT

GoGolf-matkoista löydät ikään, sukupuoleen ja siviilisäätyyn katsomatta kaikille innokkaille golfareille soveltuvia matkoja.

GoGolf-matkat pyritään järjestämään kaikkien budjetille sopiviksi ja tuomaan mahdollisimman laaja kattaus toimivia ja monipuolisia kohteita ja tekemään matkoja rohkeasti myös uusiin kohteisiin maailmalla.

Yhtenäistä kaikille GoGolf-matkoille on, että nämä matkat eivät ole perusreissuja, vaan tarvitset astetta rennomman asenteen mukaan. Näille matkoille lähdetään pitämään hauskaa ja jätetään sääntökirja kotiin.

YHTEISÖLLISYYS

GoGolf on perhe, GoGolf on yhteisö.

GoGolf-matkoilla tehdään ja koetaan yhdessä, tutustutaan uusiin ihmisiin ja monesti jatketaan ystävyyttä myös matkan jälkeen. GoGolf-matkoilla tapaat saman henkisiä innokkaita golfareita ja saat ystäviä ympäri Suomen. Ystäviä, joilla on iloinen meininki kentällä ja jotka harrastavat golfia eritoten sen sosiaalisuuden vuoksi.

PARASTA MITÄ MATKALTA VOI SAADA ON UUSI YSTÄVÄ TAI JOUKKO UUSIA YSTÄVIÄ!

GoGolf-matkoilla matkalaiset pitävät yhteyttä, esittävät kysymyksiä ja jakavat kuvia matkalaisten kesken perustetun keskusteluryhmän kautta. Yksin matkaavillekin on helppoa tutustua muihin matkalla oleviin, nimet jäävät kaikille paremmin mieleen ja yhteydenpito ennen matkaa, matkan aikana ja matkan jälkeen on vaivatonta, kun yhteystiedotkin löytyvät helposti.

 

KISAILLAAN ILMAN KIRISTÄVÄÄ PIPOA

GoGolf-matkoilla kisaillaan enemmän, mutta stressataan ja kiukutellaan vähemmän. Kisailu pitää mielen virkeänä ja saa jokaisen matkalla olevan antamaan pikku ekstra panoksen kierrokseen. Usein näin syntyy parempaa tulosta ja turha jännite leikkimielistä kisailua kohtaan karisee ja golfista löytyy uusia ulottuvuuksia erilaisten mielenkiintoisten pelimuotojen kautta. Pelitaidoilla ei ole merkitystä, asenne ratkaisee.

 

Suosittelemme

Kaikki teeman matkat

HAE INSPIRAATIOTA MATKALLE / GoGolf

Gorki Golf Club, Pietari

Mar Menor

Kuukauden loma Espanjan lämmössä – Mar Menor Golf Resort

Argentiina, Andien golfkentat

Argentiina

Yli 200 golfkenttää henkeäsalpaavissa maisemissa Andien juurella

Lago Maggiore, Italia

Lago Maggiore

Parasta Italiaa – toinen toistaan viehättävämmät pikkukylät ympäröivät järveä