TEEMAT

GOLF 55+

Golf 55+ -matkat ovat osa Golfliiton Golf 55+ hankkeen toimintaa. Golfresepti toimii kaikkien Golf 55+ matkojen vastuullisena matkanjärjestäjänä. Golfmatkat senioreille ja golfia rakastaville löydät täältä.

Golf 55+ matkat toteutetaan pääosin Eurooppaan. Tärkeänä asiana matkaa suunniteltaessa ovat suorat lennot mukavalla aikataululla.

Leppoisten golfkierrosten lisäksi matkoilla nautitaan yhteisöllisyydestä ja alueeseen tutustumisesta sekä kulttuurista.

KOKENUT MATKANJOHTAJA PALVELUKSESSASI

Golf 55+ golfmatkat sopivat kaikille, vaikka matkakokemusta ei olisi ehtinyt vielä kovasti kertyä tai kielitaidot olisivat heikohkot.

Matkanjohtaja auttaa kaikissa asiointitilainteissa lentokentillä, hotelleissa, golfkentillä jne. Hän varmistaa, että sinä nautit matkastasi ilman aikataulutukseen liittyviä huolia. Sinun tehtävänäsi on rentotua ja nauttia ja kertoa matkanjohtajalle toiveesi ja tarpeesi.

HYVÄ MIELI, HYVÄ OLO

Matkaohjelmassa on huomioitu tasapainoinen kokonaisuus. Liikuntaa, ravintoa ja lepoa. Matkasta ja golfkierroksista nauttii parhaiten vireässä, mutta rentoutuneessa ja innostuneessa mielentilassa. Tätä tavoitellaan Golf 55+ matkoilla.

 

PELITAIDOILLA EI KILPAILLA

Golf 55+ matkoilla ei kilpailla golfkierrosten aikana. Matkan aikana on arvontakilpailuja, mutta pelitaidoilla ei kilpailla. Matkat sopivat kaikentasoisille pelaajille- myös aloittelijoille, kunhan muistetaan, että peli on sujuvaa. Pilkettä silmäkulmaan, hymyä huuleen ja mukaan matkaan siis!

 

Suosittelemme

Kaikki teeman matkat

HAE INSPIRAATIOTA MATKALLE / GoGolf

Gorki Golf Club, Pietari

Pietari

Gorki Golf Club – kulttuuria ja kulinaristisia nautintoja sekä golfia

Katalonia

Golf 55+ Kataloniassa

Venetsia

Tunnelmia Golf 55+ Venetsian matkalta!