<-- Custom marketing script -->

TEEMAT

OHJATUT MATKAT – Eurooppa

Valmiiksi räätälöidyt golfmatkat sisältäen lennot, majoituksen ja golfin – Tämän helpompaa golfmatkustaminen ei voi olla!

Golfmatkat sisältävät lennot, majoituksen ja golfin sekä usein päiväohjelmaa ja ruokia.

Golfin lisäksi pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin – erilaiset päiväretket ja herkulliset ruokaelämykset pitävät siitä huolen.

Voit lähteä matkalle yksin tai yhdessä – matkoillamme tutustut samanhenkisiin golfaajiin ja sinusta pitävät huolen asiantuntevat matkanjohtajamme.

Janoatko golfelämyksiä upeilla kentillä Euroopassa ja Euroopan lähialueilla? Lähde Golfreseptin matkassa unohtumattomalle reissulle – Vaihtoehtoja löytyy läheltä sekä kaukaa viikonloppumatkoista pidempiin reissuihin. Ohjatuilla matkoilla mukanasi on aina matkanjohtaja, joka pitää huolen siitä, että matkasi on onnistunut ja sinä voit nauttia matkastasi ilman stressiä. Lennot, majoitukset ja golfkierrokset sekä usein ruoat kuuluvat matkan hintaan. Palvelut vaihtelevat matkakohtaisesti, joten tsekkaa tarkemmat tiedot matkasivulta. Lähdetäänkö jo?

Suosittelemme

Kaikki ohjatut matkat Euroooppaan ja lähialueille

Kaipaatko vielä kauemmas? Katso ohjatut matkat uskomattoman upeisiin kaukokohteisiimme täältä!

Haluatko jäädä reissuun vielä pidemmäksi aikaa ja matkustella omatoimisemmin ilman aikatauluja? Katso long stay -matkamme täältä:

Joustavat Stay & play -matkat ovat golfmatkoja sinun ehdoillasi. Pakettiin kuuluu majoitus ja golf, mutta ajankohdan ja lennot saat päättää itse.

HAE INSPIRAATIOTA MATKALLE / GoGolf

Gorki Golf Club, Pietari

Mar Menor

Kuukauden loma Espanjan lämmössä – Mar Menor Golf Resort

Argentiina, Andien golfkentat

Argentiina

Yli 200 golfkenttää henkeäsalpaavissa maisemissa Andien juurella

Lago Maggiore, Italia

Lago Maggiore

Parasta Italiaa – toinen toistaan viehättävämmät pikkukylät ympäröivät järveä