TEEMAT

STAY & PLAY

Edullisempi golfmatkapaketti sinun ehdoillasi.

Stay & Play golfmatkapaketti sisältää majoituksen ja golfin. Voit itse katsoa kohteeseen edulliset lennot sopivalle ajankohdalle tarkistettua varausjärjestelmästämme majoituksen saatavuuden.

Golfreseptin Stay & Play -matkapaketit suuntautuvat Eurooppaan; Välimeren kohteisiin ja lähikohteisiin Euroopassa.

Stay & Play -matkapaketteja on varattavissa vain tietyille kuukausille. Saatavuus perustuu edullisiin hintakausiin ja tiiaikojen saatavuuteen. Olemme siis valmiiksi miettineet puolestasi milloin kohteeseen pääsee matkustamaan edullisimmin ja tiiaikojen saatavuus ei ole ongelma.

PARAS HINTALAATUSUHDE

 

Kun matkan budjetti halutaan pitää kurissa, voidaan matkan suunnittelu aloittaa esimerkiksi katsomalla mihin kohteeseen saadaan edulliset, kampanjahintaiset lennot. Löydettyäsi sopivat lennot, voit varata majoitukset ja green feet meiltä edullisesti.

HINTA HETI TIEDOSSA MATKAPAKETILLESI JA VALITSEMALLESI AJANKOHDALLE!

 

Nopeaa ja tehokasta! Tarkista Stay & Play matkojen hinnat katalogistamme. Valitse matkustusajankohta vaikkapa edullisten lentojen saatavuuden mukaan. Varmista meiltä majoituksen saatavuus, varaa lennot ja anna meidän hoitaa loput.

 

Tutustu Stay & Play katalogiimme tästä>>

YHDISTELE KÄTEVÄSTI KOHTEITA!

 

Stay & Play -golfmatkapaketit voit yhdistää kätevästi varaamalla vaikkapa 7 vrk ja 5 green feetä resortista Alicanten seudulta ja 7 vrk 5 green feetä toisesta resortista Almeriasta. Voit myös jakaa viikon matkan useampaan kohteeseen ja bongata paljon kenttiä Espanjasta tai Portugalista, joissa useimmat Stay & Play kohteistamme sijaitsevat.

 

Suosittelemme

Kaikki teeman matkat

Kaipaatko vielä kauemmas? Katso ohjatut matkat uskomattoman upeisiin kaukokohteisiimme täältä!

Haluatko jäädä reissuun vielä pidemmäksi aikaa ja matkustella omatoimisemmin ilman aikatauluja? Katso long stay -matkamme täältä:

Joustavat Stay & play -matkat ovat golfmatkoja sinun ehdoillasi. Pakettiin kuuluu majoitus ja golf, mutta ajankohdan ja lennot saat päättää itse.

HAE INSPIRAATIOTA MATKALLE / GoGolf

Gorki Golf Club, Pietari

Mar Menor

Kuukauden loma Espanjan lämmössä – Mar Menor Golf Resort

Argentiina, Andien golfkentat

Argentiina

Yli 200 golfkenttää henkeäsalpaavissa maisemissa Andien juurella

Lago Maggiore, Italia

Lago Maggiore

Parasta Italiaa – toinen toistaan viehättävämmät pikkukylät ympäröivät järveä