Golfresepti on matkatoimisto golfareille. 

10200

tehtyä matkaa

50000

pelattua golfkierrosta

171

golfkenttää

57

matkakohdetta

Vuonna 1991 perustettu Golfresepti on osa suomalaista golfhistoriaa. Nykyään olemme erikoistuneet golfmatkoihin ja kuulumme GoGolf-perheeseen.

 

Golfresepti järjestää elämyksellisiä matkoja sekä suomalaisgolfarien suosikkikohteisiin Euroopassa että eksoottisiin kaukokohteisiin toiselle puolelle maapalloa. Lisäksi räätälöimme asiakkaillemme ikimuistoisia reissuja minne päin maailmaa tahansa. Vaikka golf on meille yksi tärkeimmistä asioista maailmassa, matkoillamme pääsee näkemään ja kokemaan muutakin kuin upeita golfkenttiä. Esimerkiksi kaukomatkamme ovat usein kiertomatkoja, joissa pääsee tutustumaan paikalliseen kulttuurin – myös makunystyröillä.

 

Ryhmämatkoillamme pääset nauttimaan innostuneet matkanjohtajan palveluista. Matkanjohtajillamme ei mene sormi suuhun tiukoissa tilanteissa, ja he osaavat  puhaltaa matkaseurueeseen hyvän hengen. Opetusmatkoillamme sinua puolestaan auttavat eturivin suomalaiset golfopettajat.

Golfresepti on myös aktiivisesti mukana Golf 55+ -hankkeessa, joka on Golfliiton terveysliikuntahanke. Hankkeen tavoitteena on kannustaa eläkkeellä olevia tai eläkeiän kynnyksellä olevia suomalaisia hauskan ja terveellisen lajin pariin.  Toimintaan liittyy oleellisesti laadukkaat ja hauskat golfmatkat, jotka Golfresepti järjestää.

Golfreseptin perustajiin kuului muun muassa Lassi Tilander, joka on Suomi-golfin todellinen grand old man. Nykyään Golfresepti on osa GoGolf-perhettä. Tämä näkyy käytännössä siten, että kesäisin olemme mukana GoGolfin tapahtumissa ja teemme tiivistä yhteistyötä suomalaisten golfseurojen kanssa.

 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa enemmän kuin mielellään elämykselliseen golfmatkailuun liittyvissä asioissa.
Ole rohkeasti yhteydessä meihin.


Golfresepti on Kuluttajaviraston hyväksymä matkanjärjestäjä (KuVi3557/07/MjMv), Suomen Golfliiton virallinen yhteistyökumppani sekä kansainvälisen golfmatkanjärjestäjäjärjestön – IAGTO – pitkäaikainen jäsen. Kaksi kertaa valittu World Travel Awardsin parhaaksi suomalaiseksi golfmatkanjärjestäjäksi.


Matkatiimimme palvelee sinua kaikissa matkoihin liittyvissä asioissa: 010 5816 777 / info@golfresepti.fi 

jenni

Jenni Viinikka

COO
jenni.viinikka@golfresepti.fi
”Olen toiminut golfmatkailun parissa hieman yli kuusi vuotta ja edelleen opin uutta joka päivä. Ala muuttuu jatkuvasti ja se tuo mukanaan niin haasteita kuin mahdollisuuksiakin.  Toimin Golfreseptin tiiminvetäjänä ja yhdessä luomme asiakkaillemme upeita matkaelämyksiä loistaviin golfkohteisiin. Työssäni minulle on tärkeää hyvä työilmapiiri, toimiva yhteistyö meidän ja kohteiden välillä sekä asiakkaamme. Kesällä minua näkee monissa GoGolf-tapahtumissa ympäri Suomen, tulethan moikkaamaan!”

Timanttinen taustatiimi

Hanni Tyry, Johtoryhmä
hanni@gogolf.fi

Asset 9grt_logo

Golfresepti on osa GoGolf-perhettä.

Resepti Oy

Y-tunnus 146875-6

Laivurinkatu 41
00150 Helsinki